top of page

Kiropraktikk

I 2006 fikk kiropraktorer i Norge status som primærkontakt med selvstendig behandleransvar på lik linje med leger, psykologer og tannleger. 

 

Som primærkontakt og autorisert helsepersonell i førstelinjetjenesten, har kiropraktoren en sentral rolle i det norske helsevesen. Utdannelsen har en fem-årig mastergradutdanning som gir høy faglig kompetanse på utredning, behandling og forebygging av plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. 

En av våre kiropraktorer som gir kiropraktisk behandling

Helsegaarden har som mål å hjelpe pasienter med muskel- og skjelettplager ved å tilby dem den beste kiropraktiske behandlingen. Våre erfarne kiropraktorer bruker en personlig tilnærming for å finne ut av hver pasients individuelle behov. Vi har en god forståelse av kroppen og dens systemer og kan derfor tilby deg en behandling som passer nøyaktig til dine behov.  Kiropraktikk har vært en anerkjent behandlingsform i lang tid, og er blitt bevist som en effektiv behandlingsform for en rekke lidelser og plager.

 

Alle kiropraktorpasienter i Norge får automatisk dekket en del av behandlingen gjennom trygdeandel fra HELFO. Du trenger ikke legehenvisning for å få dette. 

 

Som primærkontakt kan kiropraktorer:

 

  • Rekvirere bildediagnostikk (røntgen, CT, MR, bentetthetsmåling)

  • Henvise til legespesialist 

  • Henvise til fysioterapi

  • Sykmelde inntil 12 uker

 

Kiropraktorer er offentlig godkjente av statens autorisasjonskontor. I 1989 ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon i Norge. Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven). 

Velkommen til Helsegaarden - vi skal hjelpe deg å føle deg bedre!

Hos Helsegaarden tilbyr vi en rekke effektive behandlingsalternativer for nakke- og skulderplager. Våre erfarne kiropraktorer vil vurdere din situasjon grundig og utarbeide en skreddersydd behandlingsplan for å håndtere plagene dine best mulig.  Ta kontakt med oss i dag for å starte din behandlingsprosess.

Screenshot 2023-10-02 at 14.10.23.png

På Helsegaarden tilbyr vi behandling som kan hjelpe deg til å få kontroll over dine ryggplager. Vårt fokus ligger på å behandle årsakene bak smertene, ikke bare symptomene. Vi bruker en klinisk tilnærming for å evaluere ryggplagene dine og tilby effektive behandlinger som er tilpasset dine behov. Bestill time i dag, så kan vi hjelpe deg med å komme i gang på veien til bedre helse!

Spa Massage

Våre Behandlere

bottom of page